Karibien

Karibien är ett fantastiskt resmål med folktomma, kritvita stränder, palmer och kristallklara vatten, men allt det har du förstås redan sett på vykort. Det du däremot inte upplevt med Karibien är det tropiska vädret som håller i sig hela året, ljuden från Karnevalerna under Karnevaltiden, den fantastiska undervattensvärlden och folklivet. Men allt detta kan bli möjligt om du bokar in dig på en kryssning till självaste Karibien, för många paradiset på jorden.

Om du nu väljer att åka på en kryssning till det underbara Karibien är resrutten väldigt varierad, du kan själv bestämma var du vill börja och sluta, men vanligast är att börja i Florida och sedan segla vidare längs med östra Karibien. Även resor längs Karibiens västra kust är vanligt.

Tiden du spenderar på båten kan du välja att hantera på olika sätt, och det spelar förstås in vilken slags kryssning du valt. Det finns allt ifrån singelkryssningar till disney- och spakryssningar. Aktiviteterna som finns på båten varierar också med vilken slags båt du valt att åka med.