Riga

Genom att välja en kryssning till Lettland kan du besöka Sveriges en gång största stad, Riga. Riga är idag Lettlands nästan 800 år gamla huvudstad, och bjuder på en salig blandning av aktiviteter. När fartyget lagt till i hamnen kan du roa dig med att se medeltida köpmannahus, storslagna kyrkor, ta något att äta eller dricka på härliga caféer eller romantiska restauranger. Enorma saluhallar, shopping och mycket mer kan Riga bjuda dig på idag.

Gå en guidad tur genom Rigas slingrande gator eller utforska själv staden. Du kommer få att uppleva jugendstilarkitekturen som är typisk för Riga med dess kullerstensbelagda gator, pittoreska gränder och byggnader, handelshus och torg. De bara ligger och väntar på dig! I staden Riga finns också flera besök värda museer.

Kryssningsfartyget tillåter avkoppling, mat, vila, fest, spel, ja, det beror helt enkelt på vad du är ute efter. För är det ett särskilt tema du är ute efter, våga söka dig till det, för det är en stor chans att det faktiskt existerar.