Cruise West

För att du ska trivas ordentligt på ett Cruise West skepp ska du hellre titta på valar än spendera eftermiddagen på ett kasino. Du ska hellre befinna sig på däck när kaptenen styr in mycket nära ett vattenfall än i en hytt för att du inte vill bli blöt. För på en kryssning med Cruise West är det Modernatur själv som bjuder på underhållningen.

På en kryssning med Cruise West deltar du själv aktivt i kryssningen. Du kan välja att paddla iväg i en kajak till en liten öde ö i Mexico, eller att gå på vandring i en regnskog i Alaska. Tänk att få komma så nära ett gigantiskt vattenfall att du känner vattendimman mot dina kinder och doften av mäktighet i luften. Eller att få komma så nära en val att du kan se färgerna och strukturen på dess ryggfena.

Destinationer; Cruise West har kryssningar till flera destinationer i världen, bland annat Sea of Cortés i Mexico med vyer som får dig att tappa andan, Alaska med dess orörda vildmark, Söderhavet, Asien och Japan. Dessutom erbjuder man speciella kryssningar med särskilda teman.